ELSK din karriere 2021 starter om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

ELSK DIN KARRIERE CHALLENGE 2021

På 21 dage lærer du de konkrete steps du skal tage for at lande det job du elsker.

Vil du have et job du elsker at stå op til hver dag?

Men du aner ikke hvordan det ser ud eller hvordan det føles at være i.

Så har jeg gode nyheder til dig.

I hele januar – fra mandag d. 4. januar får du – trin for trin – det fulde overblik over, hvilket job du vil trives max i.

8 Challengeopgaver, som du kan fordybe dig i og udforske.
4 x læringsvideoer og adgang til audiofiler, når du er undervejs.
3 x LIVE online empowerment sessions med Janett
adgang til medlemsplatform med øveark og udviklingsheets.
sparring med et væld af inspirerende mennesker i lukket facebook gruppe.

 

 

Denne challenge er til dig, der:

✔️ ikke trives optimalt i dit nuværende job og tænker: Ikke mere leverpostej og grå mandag morgen – der må være en anden og bedre vej for mig. 

✔️ ikke har fået de faglige opgaver som du regnede med, da du tog jobbet. Du føler du spilder din tid med ligegyldigt pseudoarbejde.

✔️ har forsøgt at gøre opmærksom på, at du ikke bliver udfordret, vil have andre opgaver, at du kan meget mere, men der bliver ikke rigtig lyttet til dig.

✔️ vil søge videre til noget andet, men du ved ikke hvad det “andet” er.
Det finder vi ud af sammen.

✔️ har en kontrakt der udløber snart – yikes… du føler så småt stressen nærme sig.

✔️ ikke føler dig værdsat og vigtig for virksomheden, og savner en følelse af mening og formål i din hverdag.

✔️ er gået kold i din søgeproces og vil have nyt input NU.

✔️er færdig med at lade dig nøje med mindre end det, du ved du er i stand til. Yay – sådan skal det lyde!

Kan du genkende dig selv i blot en eller to af punkterne, så har jeg en god og en dårlig nyhed.

Lad os start med den dårlige:

Der er rigtig mange mennesker der mistrives i deres jobs. Det kan vi se på statistikkerne: 35 % af os skiftede job i 2019 og tallet er stigende hver år.

Alt for mange lader sig nøje i middelmådige jobs, fordi – hey – der er regninger, der skal betales og det er dyrt at leve i Danmark.

Men det er dit liv og dit talent, der tramper løs på cyklen mandag morgen, mens du tænker: der må seriøst være mere i livet end det her.

Og den gode nyhed er, at det er der. 

Og jo bedre du kender dig selv, dvs. dine konkrete behov og drømme, jo mere bevidst kan du gå målrettet efter et job du vil ELSKE at stå op til hver dag.

Når du har været på den øjenåbnende oplevelse
som denne challenge er, vil du opleve …

I løbet af 31 dage viser jeg dig de konkrete trin du skal tage, for at rykke dig helt tæt på dit drømmejob – og det i buldermørke januar som plejer at være en totalt neder’n måned.

Du får klarhed over de jobtyper, der giver dig mest glæde, formål og livsværdi – og hvilke du helt skal undgå at sige ja til – forever og for altid fremover. Nemlig ja.

Indsigt i dine største styrker, så du aldrig mere går på kompromis i et job, hvor du ikke kan være 100 dig selv. Jep – det er totalt muligt at leve sit liv sådan.

Kom i gang med at designe din egen 100% autentiske udgave af en top tilfredsstillende karriere.

 

Sig Hej! til en januar, der giver dig en garanteret høj og glad energi – helt fra årets start. 

– og farvel til jeg-skal-have-nyt-job-i-år nytårsforsæt, som du ved, du ender med ikke at få taget action på (for det skete jo heller ikke sidste år, vel?).

Undersøgelser viser, at et nytårsforsæt du lover dig selv højt og helligt at holde, ender med at fise ud i 50 % af tilfældene. Det er for svært at gennemføre på rå viljestyrke alene.

Så er det godt du kan hoppe direkte til denne velplanlagte og super velstrukturerede challenge med din yndlingssnolder foran PC’en og lade dig guide sikkert i mål. 

Lyder som en god start på året, ikke? Der bliver det også.

Jeg gik med på Janetts Elsk din karriere challenge, fordi jeg tænkte, at det var da den helt perfekte måde at starte 2020 på ? 

Gennem 21 fede – og nogle gange udfordrende og hårde – opgaver, er jeg blevet inspireret og guidet gennem overvejelser og erkendelser, jeg ikke selv har været i stand til at gøre mig alene, når jeg har siddet og prøvet at tænke voksent og målrettet over min karriere.

Alle opgaver er blevet præsenteret udførligt og med optimisme og kærlighed, så det hver dag af de 21 dage var spændende at åbne min mail for at se, hvad dagens opgave gik ud på.

Sammen med Janett og de andre skønne mennesker i challengen er jeg blevet inspireret og klogere og fyldt med en ny energi og nye idéer, som jeg slet ikke er færdig med at folde ud og undersøge. Jeg er ikke færdig – jeg er kun lige startet.

Jeg vil anbefale alle, der har brug for et nyt perspektiv – og en karriere, de elsker – at gå med på den næste challenge.

Malene Borgny

Byplanlægger

ALT DETTE LÆRER DU PÅ KUN 31 DAGE

Den (desværre næsten ukendte) metode du skal bruge til at basere din søgestrategi på, som jeg ser stort set alle ignorere (og derfor rammer de et job de ikke trives i – igen og igen.

Den grundlæggende (og for mange øjenåbnende) forståelse for, hvad der får virksomheder til at vælge dig (og hvad der får dem til at ignorere dig) Hint: det er ikke noget du har hørt før.

Indsigt i de løfter du skal tilbyde en virksomhed, så du stikker så meget ud, at jobtilbudene vælter ind.

ELSK din karriere challenge starter 4. januar.

Denne challenge er for dig der vil have et fantastisk 2021 

SÅDAN GØR VI DET

14 daglige opgaver

Fra mandag d. 4. januar sender jeg dig en ny opgave 2 x om ugen til at designe din drømmekarriere. Hver opgave bygger på den forrige og hjælper dig med at mestre karrieredesign — ét simpelt skridt af gangen.

Online sparring med Janett

Jeg elsker denne del hvor vi er mødes i online undervisning.
Jeg faciliterer LIVE video call kl. 19.30 i 1 x om ugen. Du kan stille alle de spørgsmål du vil. Du kan sagtens gøre det anonymt.

Strukturerede babysteps

Du får den struktur hver dag, som får dig i mål. Du vil opleve at med blot 15 min. dedikeret indsats vil du fuldføre det du har planlagt, fra dag til dag. Du bliver en meget mindre stresset og gladere person.

Livstidsadgang

Med en livstidsadgang til alt materiale kan du frit vende tilbage og gennemgå alle opgaver når det passer dig. Hver gang du læser materialet genaktiverer du en dybere og større forståelse for din karriere.

Medlemsplatform

Inde på medlemsplatformen finder du alle dine opgaver, læringsvideoer og printbare opgaveark. Du finder også din challengekalender, så du hele tiden har ét samlet overblik over alle aktiviteter.

Facebook Community

Du får en invitation til den lukkede facebookgruppe. Her sparrer du med de andre karrieredesignere, og I deler succeser, strategier og erfaringer. Ideelt hvis du bliver motiveret af fællesskab.

Når din jobsituation virker håbløs, når dit selvværd er lavt, og når der kun er sorte skyer på din mentale himmel, er Janett den ledestjerne, der lyser op og hjælper dig på rette vej.

Hun giver dig konkrete redskaber til at få styr på dine dunkle tanker, og hun insisterer på at fokusere på det positive ved dig og din fremtidige karriere. You can do it, bliver hun ved med at gentage. Og det gør hun selvfølgelig, fordi det passer.

Er du klar til at blive tæppebombet med karma, god energi, tro på dig selv og en grænseoverskridende oplevelse, hvor du bliver tvunget til at gøre op med dine indre dæmoner? Så er det Janett, du skal have fat på.

Taus Bøytler

Cand.comm. sekretariatsmedarbejder

Din investering i aldrig mere at sidde fast i et røvsygt job er … 

KUN 595,-

For 21 dages højkvalitetsundervisning og et fedt fællesskab

Det er mindre end beløbet på den ene Blå Mega Riflet højhankskop i julegave fra farmor, som du ikke rigtig har brug for vel? Bedre at bruge den investering på at finde det job, der gør dig glad helt ned i maven.

Denne challenge er baseret på 12 års professionel karrieredesign-nørderi.

Din cheerleader og underviser i denne challenge er karrieredesign specialist Janett Laumand

Jeg underviser dig, der veluddannet (eller i gang med at blive det) i, hvordan du sætter ord på dine talenter, så du kan skabe den karriere du drømmer om.

Jeg lærer dig at udtrykke dig med fuld autencitet, så du kan gøre en positiv forskel i det job du er født til at være i.

Jeg har arbejdet som karriererådgiver de sidste 12 år og er vært på JANETT TV – professionelt produceret Youtube TV, der inspirerer til at få en karriere du elsker.

Min baggrund er en cand.ling.merc i international marketing & kommunikation fra CBS. Jeg elsker al formidling og har arbejdet med international marketing i flere højteknologiske virksomheder.

Mit livsmål er at skabe en forretning fra hjertet og udvikle produkter, der løfter mennesker og gør verden til et bedre sted for os alle.

ELSK din karriere challenge starter mandag d. 4. januar.

Denne challenge kører kun i januar 2021 – så skynd dig at booke din plads.

FAQ TEKNIK – OG DE FEDE JOBS DER LANDES

Hvor meget tid skal jeg bruge i denne challenge?

Der er udviklet korte og supereffektive daglige opgaver til hvert modul. Bruger du 15-20 min. på en opgave er det uundgåeligt at du får resultater. Du får opgaven sendt hver dag, og vi gennemgår den live i vores ugentlige sessions.

Du vurderer selv om du er med i alle sessions, eller blot ser optagelsen på et andet tidspunkt. Hvis du ikke når at lave opgaven, får du masser af inspiration af at se, hvordan de andre deltagere går til opgaven. Du lærer altså hele tiden – uanset hvor aktiv du er.

Når vi slutter efter 31 dage, har du overblik over alle de opgaver, vi har gennemgået, så du har en stor bank af ressourcer, du kan plukke fra til alle dine fremtidige jobsøgningssituationer.

Hvad kræver det af tekniske færdigheder?

Programmet er 100% online. Vi bruger forskellige plugins, som du får besked om, når du tilmelder dig. 

Du får instruktion i, hvordan du kommer igang. Det er så let at selv din mormor kan finde ud af det.

Du kan deltage 100% anonymt, så din chef eller andre ikke ser at du søger videre.

Vi optager alle LIVE calls, så kan du ikke nå et af dem, kan du se det på tidspunkter, hvor det passer dig.

Du har adgang til Janett LIVE 2 x om ugen i de 31 dage denne challenge varer. Stil alle de spørgsmål du vil.

Et fænomenalt støttende netværk af ligesindede, der fortsætter længe efter programmet slutter.

Tap ind i glæde og tillid til at
2021 bliver dit fedeste år nogensinde.

 

KUN 595,-

for endelig at finde din rette jobhylde

Stadig lidt i tvivl om du skal med?

Mangler du de sidste 3 argumenter for,
hvorfor du skal bruge din januar sammen med mig?

 

 DU BLIVER KNIVSKARP 

Fordi det, du lærer her, kan bruges i alle de situationer, hvor du skal “sælge” det du kan. Du lærer en helt anden måde at være i verden på, som gør dig knivskarp i dine præsentationer.

 DU HÆVER DIG HELT I TOP

Fordi der er masser af potentielle virksomheder derude, der rent faktisk har brug for at modtage det du kan give dem, når du er i flow og elsker det du laver. Du bliver et fyrtårn.

 DU FÅR DELUXE JOBSØGNING

Fordi det mindset og den tilgang til jobsøgning du lærer her ikke findes på noget andet jobsøgningskursus derude. Dette er DELUXE udgaven og målrettet dig der er veluddannet

KUN 595,-

for aldrig mere ryge i nej-tak bunken