Har du oplevet at få opgaver af chefen, du bare ikke vil have?

Du kan mærke, hvordan det vrider sig i hele din krop af modvilje, bitterhed og frustration. Alligevel pleaser du chefen og får ikke kommunikeret et tydeligt nej.

Hvorfor tager du de opgaver, du ikke har lyst til?
Det skaber jo et indre stormvejr af modvilje, som tilmed saboterer din indsats.

Jeg ved, du kan mærke din indre stemme skrige NEEJ til de opgaver. Men du vælger at slå dig selv oveni hovedet med, at du sikkert er for kræsen eller for utaknemmelig. Det skal stoppe NU. Du skal i stedet sige ja tak til at mærke, at det er en lorteopgave og så holder du fast i, at den ikke skal ligge på dit bord.

I denne episode kigger vi på, hvilke handlemuligheder du har, så du kan droppe den persona, der accepterer at få shitty opgaver lagt på dit bord.

Du vil lære:

  • At blive tydelig i din kommunikation og få konkrete forslag til, hvad du skal svare i stedet for ”Ja, det skal jeg nok”
  • At tæmme den ubehags-følelse, som det første nej vil fremkalde
  • Hvordan du og din chef begge kan blive de badass 10’ere, I helst vil være

Hvis du er klar til at forestille dig et univers, hvor du kan sige til chefen: ”Nej, den opgave har jeg ikke lyst til at lave” – så går vi i gang!

Husk – det med at stå op for sig selv og sige nej til opgaver, det er ikke noget, der kommer til at føles som peace of cake første gang. Men når du først har sagt nej, vil du opdage, hvordan frigørelsen sender dig op på et højere niveau – et hvor chefen kun lægger opgaver på dit bord, som du ved, du sparker røv til.

Når du har lyttet til episoden vil jeg gerne høre fra dig:

  • Har du igen og igen sagt ja, til opgaver, hvor du burde sige nej?
  • Hvad tænker du om at rotte dig sammen med din chef og tage en løsningsorienteret snak – så I kan få nej-opgaverne væk fra dit skrivebord?

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

 

P.S Hvis du ikke har fået lyttet til EPI 4, så kan du lytte til den her

P.P. S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: