Er det aldrig godt nok hos dig? Tænker du tit, at andre er bedre end dig? Både til at søge jobs, til at sælge mere og til at producere mere?

For det stopper jo ikke der, vel? Du kan heller ikke finde ud af noget, det er ikke godt nok det, du leverer.

Du er ganske enkelt bare ikke god nok eller i hvert fald ikke lige så god som alle de andre.

⛔ STOOOP!! ⛔ – din hjerner fucker gevaldigt med dig.  

Den genbruger gamle fastlåse tankemønstre fra fortiden og det eneste, du får ud af det, det er, at du graver dig endnu længere ned i din egen mudderdønge af selvynk og selvhad.  

Jeg forstår godt, man kan ryge ud i de her tanker om ikke at være god nok, hvis jobsøgningen ikke giver resultater eller salgsstrategien fejler. I takt med resultaterne udebliver føler du, at du ikke er værdig.

MEN du skal lære at skelne mellem, om du har en effektiv søge- eller salgsstrategi VERSUS om det er godt nok – om DU er god nok. For det er to forskellige scenarier.

I denne episode vil jeg lære dig at skelne! Du bliver klogere på, at du skal være vågen i forhold til de tanker, du tænker, så du ikke går rundt som en søvngænger med uafbrudte gentagelses-tanker.

Du vil lære:

  • En helt konkret strategi for, hvordan du disrupter tanker som: Jeg er ikke god nok
  • Hvordan du vækker dig selv, snyder dit ego og skaffer et job gennem taknemmelighed
  • Hvordan du finder perfektion ved at fejle

Hvis du er klar til at vågne og disrupte dine ubrugelige genbrugstanker om, at du ikke er god nok – Så går vi i gang!

Husk – Du er god nok og du er dygtig nok. Det ER godt nok!

Det er bare historier, når du tænker, du ikke er god nok! Du er røget i fortiden og din eneste vej ud af det, det er at bringe dig selv tilbage i nuet og sige: lige her og nu hvordan kan jeg handle, så jeg kan føle mig godnok.

Når du er i ”det er ikke godt nok, de andre er bedre end mig”-tankegangen, så er du ikke i sikkerhed, du er stock, du er lammet, du er fastlåst, du er ubevægelig, du er i en eller anden form for selvpåført tankemæssig død.

Brug mine strategier, så du kommer ud af din stuck-ness, for det er ikke her, du finder løsningerne. Du er nødt til at stoppe op og fjerne den her dæmning, sådan at vandet frit kan flyde derhen, hvor det gerne vil flyde hen.

Din opgave i virkeligheden bare at gå med det. Jeg ved, du kan.

Når du har lyttet til episoden, vil jeg gerne høre fra dig:

  • Tænker du nogensinde, at det aldrig er godt nok – at andre altid er bedre end dig?
  • Er du klar til at komme ud af dine fastlåste genbrugstanker fra fortiden?

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

P.S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: