HANDELSBETINGELSER

Når du køber et online program via Love & Growth Academy ved Janett Laumand accepterer du følgende:

 HANDELS & LEVERINGSBETINGELSER
Produkter og tjenester udbydes af Love & Growth Academy ved Janett Laumand, 4000 Roskilde, CVR-nr. 29592209


KONTAKT

Kontaktinfo er: hey@janettlaumand.dk 


PRISER & GEBYRER

Der er ingen betalingsgebyrer på Mobilepay eller ved betaling gennem Bankoverførsel.
Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv moms, medmindre andet er angivet.


BETALINGSMULIGHEDER
Love & Growth Academy tager imod betaling via Stripe, Mobilepay eller Bankoverførsel til konto: 0400-4018227482 i Lån og Spar Bank, Roskilde afdeling.


ONLINE PROGRAMMER
Kurser og workshops afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Hvis kurser eller workshops skulle blive aflyst, får køber det fulde indbetalte beløb retur. Aflyses en dag på workshoppen, bliver dagen erstattet af en ny dato.

 

ABONNEMENTER

Ophavsret i Karrieredesign Akademiet

Du må ikke benytte KarriereDesign Akademiet-medlemskabet på anden måde, end det er tiltænkt, herunder forsøge at printe eller kopiere indholdet i tjenesten med henblik på at overdrage indhold til andre, overdrage brugernavn og password til tredjemand, omgå tekniske mekanismer, som er implementeret for at beskytte KarriereDesign Akademiet mod rettighedskrænkelser, herunder kopiering/reproduktion/distribution, eller benytte medlemsskabet i strid med gældende ret og lov.

Medlemskabet er personligt og må kun bruges af privatpersoner til egne, private formål. Medlemskabet må ikke deles, og det er ikke tilladt at benytte medlemskabet til kommercielle formål eller i offentlige sammenhænge.

Enhver form for kopiering eller offentliggørelse af indhold fra KarriereDesign Akademiet er forbudt.

Janett Laumand kan til enhver tid lukke adgang til KarriereDesign Akademiet for et medlem, såfremt der findes grund til at tro, at medlemsskabet misbruges.

Indholdet i KarriereDesign Akademiet tilhører janettlaumand.com og Love & Growth Academy og er beskyttet i henhold til dansk og/eller international lov om ophavsret. Enhver form for kopiering, distribution eller anden krænkende brug af indholdet er forbudt og vil kunne forfølges retsligt af janettlaumand.com. Som medlem på KarriereDesign Akademiet har du ingen rettigheder til kommerciel brug, salg, videresalg, distribution, promovering af indhold eller anden form for videredistribution af indholdet, på nogen måde. Som medlem på KarriereDesign Akademiet forstår og anerkender du, at rettighedshaver til indhold på KarriereDesign Akademiet kan gøre sin ret gældende – herunder nedlægge forbud og kræve erstatning for eventuelle krænkelser – direkte over for KarriereDesign Akademiet-medlemmet.

Opsigelse af Karrieredesign Akademiet-medlemskabet

Ved tilmelding til KarriereDesign Akademiet er der ingen binding, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Du opsiger dit medlemskab under “Min Profil” og “Mit medlemskab”. Ved opsigelse af dit medlemskab modtager du en bekræftelse pr. e-mail. Modtager du ikke en bekræftelse på opsigelse af dit medlemskab, kan du ikke anse dit medlemskab som opsagt og bedes kontakte kundeservice her.

Under “Mit Medlemskab” kan du genaktivere dit medlemskab, såfremt det sker inden for den fortsat aktive periode. Ved opsigelse af medlemskabet stopper den automatiske fornyelse. Du har adgang til indholdet i KarriereDesign Akademiet resten af den aktive medlemsperiode efter opsigelse. Hvis du opsiger dit medlemskab.

Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at genoptage dit medlemskab i KarriereDesign Akademiet, vil du blive trukket for én måneds betaling. Under ”Mit medlemskab” kan du se kommende betalinger og en betalingsoversigt. 

Pause af medlemsskab

Du kan sætte dit medlemskab på pause via “Mit medlemskab” på programs.janettlaumand.com/karrieredesign/min konto. Det er gratis at sætte dit medlemskab på pause og du kan selv bestemme om pausen skal være i 1 eller 2 måneder.
For at kunne sætte dit medlemskab på pause medlemskab, skal du have været aktivt medlem i minimum 6 måneder og det er ikke muligt at sætte dit medlemskab på pause flere gange i træk. Ved aktivering af pause funktionen, begynder pauseperioden først efter den igangværende medlems-periode er udløbet, men før næste betaling.  Når din pauseperiode udløber genaktiveres dit medlemskab automatisk, og du trækkes medlems-prisen for den kommende periode. Det er ikke muligt at pause medlemskabet igen efter de 6 måneder.
Har du opsagt medlemsskabet efter en pauseperiode, må du vente 12 måneder på at genoptage dit medlemsskab på KarriereDesign Akademiet. Du er altid velkommen til at tilmelde dig KarriereDesign Akademiet igen efter de 12 måneder.

Ændring af vilkår

Love & Growth Academy kan med én måneds varsel ændre vilkårene for abonnmentsaftalen eller indføre regler, vilkår eller betingelser for brug af medlemskab af KarriereDesign Akademiet. Du vil blive informeret herom via den e-mailadresse, som du har oplyst ved tilmelding, og på janettlaumand.com. Ved uvæsentlige ændringer informeres du herom alene på janettlaumand.com. Ændringer, som skyldes forhold uden for janettlaumand.coms kontrol, herunder ændring af tredjemands rettigheder eller lignende, vil kunne blive gennemført så hurtigt, det kræves og med forkortet varsel. Fortsat brug af medlemskabet efter vilkårsændringer vil blive set som accept af de ændrede vilkår fra din side.

Kommunikation om dit medlemskab 

For at du kan få mest muligt ud af dit medlemskab vil janettlaumand.com løbende sende information vedrørende dit medlemskab via e-mail. 

Dette inkluderer: 
– Velkomst-mails, som giver dig en introduktion til dit medlemskab
– Information om medlemskabet og eventuelle nyheder eller ændringer
– Information om medlems-arrangementer

Efter tilmelding modtager du løbende kommunikation. Vi bestræber vi os på højest at sende 1-2 mails om måneden, og du kan til enhver tid afmelde yderligere information, såfremt du ikke finder vores information relevant og værdi-givende. 

 

Fair-use

Janett Laumand og Love & Growth Academy forbeholder sig retten til uden advarsel at lukke adgangen til KarriereDesign Akademiet-medlemskabet samt annullere eventuelle åbne ordrer øjeblikkeligt, der er i strid med de gældende medlemsbetingelser og vilkår, såfremt der findes grund til at tro, at KarriereDesign Akademiet-medlemskabet overforbruges eller misbruges. 

Med overforbruges menes, at alt indhold downloades i løbet af få timer efter tilmelding.

Fortrydelsesret

Der er ingen returret på online produkter der leveres øjeblikkeligt og på empowerment sessions der er afholdt. Der er ingen returret på 4 x empowermentsessions. De kan bruges i 6 måneder fra købsdato og herefter frafalder retten til at indløse ubrugte sessions, men mindre det er aftalt direkte med Janett Laumand.
 
 

VIGTIGT: Der er ingen fortrydelsesret på digitale produkter, herunder online workshops. 

LIVE WORKSHOPS, KURSER & EVENTS
Aflysning ved 30 dage til afholdelse kræves 50 % i gebyr.
 Ved mindre end 30 dage til afholdelse gives der ingen refusion.
 Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden eller komme på venteliste til næste hold.


PERSONLIGE COACHINGSAMTALER

Tilmelding er bindende og du betaler på forhånd ligesom når du køber koncert og biografbilletter
.Afbestillingsbetingelser for personlige coachingsamtaler: Personlige coachingsamtaler skal afbestilles minimum 2 hele hverdage inden samtalen. Hvis samtalen afbestilles senere end 2 hverdage før, hæfter du for 50% af beløbet for konsultationen. Hvis coachingsamtalen aflyses mindre end 24 timer før konsultationen hæfter du for hele beløbet.


RETTIGHEDER

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Love & Growth Academy og Janett Laumand.

Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Love & Growth Academy og Janett Laumand.


RETURRET

VIGTIGT: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Hvis du har valgt ratebetaling er betalingerne bindende og kan ikke fortrydes før aftalt periode er færdigbetalt.


DIGITALE PRODUKTER

Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Men vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor er det kun dit til evig tid, i det omfang du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til. Vi lukker dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det påfalder altid køber at vedligeholde sin email, så evt. advarselsmails når frem i tide.

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, og kan købes med gennem Stripe, Mobilepay, Paypal (hvor du kan anvende VISA, Mastercard og American Express).
 Du kan ikke fortryde et køb af et digitalt produkt.


ANSVARSFRASKRIVELSE

Du er selv ansvarlig for din oplevelse af produktet, hvad angår problemer der relaterer til din netforbindelse, hvorvidt din browser er opdateret til aktuelle version eller om du har de nødvendige programmer eller applicationer der gør det muligt at afspille, downloade og læse pdf-filer. Bruger du en tablet eller smartphone skal du også være opmærksom på de programmer og applikationer der kræver at downloade og afspille.

Fysiske events så som seminarer, workshops og kurser filmes både med video og billeder. Love & Growth Academy forbeholder sig retten til at bruge disse optagelse i produkter og markedsføringshenseender.

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

PRIVATLIVSPOLITIK
Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. Alle informationer vi modtager, behandler vi fortroligt efter gældende lovgivning.
Alle live sessions i JobNu programmet hos Love & Growth og Janett Laumand optages og gemmes i lukket Facebookgruppe, Slack eller andre lukkede programmer.

  • Cookies
    Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

    Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

    Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte :

  • Google Analytics
  • Linkedin
  • Youtube


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:info@janettlaumand.com.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Love & Growth Academy
ved Janett Laumand
4000 Roskilde
CVR-nr. 29592209
Kontakt: hey@janettlaumand.dk

Opdateret 27. juni 2024

© LOVE & GROWTH ACADEMY 2024