Forstår du ikke, hvorfor du fik et nej? Og hvordan andre bærer sig ad med at få ja?   

Der er mange om buddet, men én ender jo med at få det der job, ik? Hvad er årsagen egentlig, og hvad kan du helt konkret gøre for at skille dig ud og ende med at være den, der får et ja – ganske nemt?

Let’s dig into it!!

Dagens episode er lidt anderledes end tidligere afsnit. Denne gang kommer jeg nemlig med et helt konkret eksempel, hvor jeg som virksomhed har sagt nej til et samarbejde og ja til et andet. Jeg vil gå helt konkret til værks og i dybden med, hvad der ligger til grund for mit nej – og mit ja!

Jeg kan godt spoile lidt. Det handler om at gøre sig umage, så jeg som virksomhed kan mærke, at din henvendelse kommer fra det fedeste og mest højpotente sted i dig selv. Er du en 10’er-udgave af dig selv, så bliver du ikke kun valgt – samarbejdet eller jobbet bliver også verdens bedste match.

 I denne episode vil du altså få et helt konkret eksempel på, hvordan du tydeligt kan se forskel på den fede henvendelse og den uigennemtænkte henvendelse.

 

Du vil lære:

  • At din begejstring og passion er det vigtigste for et ja – og det bedste match!
  • Hvordan du IKKE skal skrive din one-liner
  • At forberedelse er key

Hvis du er klar til at finde ud af, hvordan du får dit næste ja – Så går vi i gang!

Husk – Jeg ved godt, det kan være svært at være lige begejstret, hver gang du skal søge et job eller et samarbejde. Det vigtigste er, at du spørger dig selv:
”Hvorfor vil jeg søge ind det her sted – hvad er det for et energi-match der kan ligge her?”.
Er det fordi, I begge laver fis, er det fordi, I begge elsker æstetik og harmoni, er det fordi du vil ind et sted, hvor de har markedets fedeste, mest avancerede teknologi, som du bare så gerne vil være en del af?
Uanset hvad det er, så skal virksomheden eller samarbejdspartneren kunne mærke din passion og din begejstring for det samarbejde eller job, du vil have. Fordi jeg eller virksomheden skal jo begunstige dig med tid og med løn – til gengæld får du en hverdag og et job eller en samarbejdspartner og en masse oplevelser, hvor du lærer en masse, og hvor du forhåbentlig tjener fede penge, OG hvor du nyder det hele vejen igennem.

Gå ud at ta’ fat i nogle mennesker, gør det fra hjertet og et autentisk sted i dig selv i tillid til, at de kan mærke, hvor seriøs og oprigtig og kvalitetsbevidst, du er!

 

Når du har lyttet til episoden, vil jeg gerne høre fra dig:

  • Har du været for fokuseret på dig selv i søgeprocessen?
  • Hvilket specifikt sted vil du gerne søge ind og hvorfor – lad mig høre din begejstring!

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

P.S. Hvis du ikke har hørt episode 20, kan du gøre det lige her

P.P.S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: