Er du også røvtræt af den traditionelle jobsøgning?

Du føler tit, du bare er et ligegyldigt nummer i den endeløse række af mennesker, der trækker lod i det her jobmarked-spil, som du ikke kender reglerne i, fordi du står med hatten i hånden – men det gør en karrieredesigner ikke. Vi tager sagen i egen hånd.

Det kan godt være, det betyder: Ingen betalt frokostpause, ingen pensionsordning, ingen garanti for din ansættelse og ingen 3 mdr. opsigelsesperiode.

Det lyder jo sindssygt skræmmende. Men det gør det kun fordi, du lever i lønmodtager-mindsettet! Og jeg forstår godt, hvorfor du tror, at det at være lønmodtager er det eneste saliggørende, for vi er allesammen skolet til at have det: Vi skal ud at gøre os nyttige i samfundet og dette skal gøres i form af et 8-16 job!

Men honey, et lønmodtager job er ingen garanti – ingen tryghed. Tryghed kommer indefra!
Jeg fulgte mit hjerte og gjorde det, jeg havde lyst til. Jeg fik nye opgaver på det, nye kunder på det.

Det giver dig ikke en fuldtidsindtægt, men det gør dig lykkelig.

I denne episode vil jeg vise dig, hvordan du kan fjerne dig fra lønmodtager-mindsettet og skabe en dyb afklaring og frihed i dig selv gennem mikrojobs.

Du vil lære:

  • En succesfuld strategi, der vil katapultere dig direkte hen i det fede job – lysår hurtigere end den traditionelle jobsøgning!
  • Eksempler på mikrojobs og hvad de kan føre til
  • At mikrojobs sætter dig fri

Hvis du er klar til at fjerne dig selv fra lønmodtager-mind-set’et og sætte dig selv fri – Så går vi i gang!

Husk – Det er et valg at vælge frihed fremfor lønmodtager-tilværelsen, det ikke et nød-valg. Det er et statement om at vælge frihed til at skabe, designe og gøre, hvad der er nyttigt og lystfyldt for dig og det er lige præcis dér, du flytter dig mest – og det er rigtig god brug af din tid. Det er også en mulighed for dig for at opdage, hvad du har lyst til, hvis du ikke kan overskue – hvad du skal.

Når du har lyttet til episoden, vil jeg gerne høre fra dig:

  • Har du et lønmodtager-mindset?
  • Er du klar til at prøve mikrojobs af for at skabe frihed og afklaring?

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

 P.S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: