Har du også oplevet at føle den grund du står på lige nu er ret vaklende og usikker?

Hverdagen er aflyst, børnene kun i deltidskole eller institution (hvis du da ikke hjemmepasser dem fuldtid). 

Du sidder måske med hjemmearbejdsplads og småsavner kollegerne. Og hvis du er ledig, sker der seriøst aaalt for lidt socialt.

Hvad skal der ske nu?

Det er så voldsom en indskrænkning af vores personlige frihed, så det er vi jo ingen der har prøvet før. Det var i mormors ungdom det her skete – ikke i 2020.

Så hvordan undgår du at føle dig småbims og småirriteret meget af tiden? Mindset chok er new normal.

Min påstand er at Corona ikke kun er pain in the a**, men også en skidesmuk mulighed for at vende helt hjem til dig selv.

Du må godt. Samfundet er sat på midlertidig pause og det kan godt vente på dig.

Med kæmpestor inspiration fra mit tidlige (kan du sige 5.30 – mandag-fredag) morgenmeditationsforløb vil jeg dele lidt af de indsigter jeg har fået i gruppen.

I denne episode får du en ubetinget kærlig og stor invitation til at vende dit fokus indad og hjem til dig selv.

Vi udforsker, hvordan du bevidst kan placere og ændre dine tanker til noget positivt i en tid, hvor alle dine reaktionsmønstre er forstørret og dine triggers er ultra sensitive og skubbet ud af balance.

Når du har lyttet til episoden vil jeg gerne høre fra dig:

  • Har du fyldt dig med nyheder i overflod og derefter mærket effekten af de manges meninger på din krop? (jep, du bliver lidt mere bange og mere nervøs)
  • Eller har du været god til at skærme af og fokusere på det nære her og nu som du kan styre og som giver dig energi og fylder dig op?

Lad mig høre dine erfaringer i en vild coronatid. Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ? ?

XO Janett

 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

1 Kommentar

  1. Monica

    En rolig & evigtstrømmende guddommelig, løvinde stemme i Janett, hvorigennem jeg sikkert & trygt guides i at leve i NUET. Nysgerrigt & Kærligt indefra vokser min virksomhed & mit liv.
    TAK Janett??

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: