Giver du nogle gange op på dig selv og din drøm?

Måske er du ikke klar over, at den måde, du bruger dine ord på, er en lang ”jeg giver op på mig selv”-tale. Den der non-stop tankestrøm der fylder dig med bekymringer: ”Jeg kan jo ikke få den her forretning op at stå selv”, ”Jeg kommer aldrig til at tjene gode penge på det her”, ”Jeg også har tre børn, og har slet ikke tid”, ”Jeg får ikke nok hjælp”.
Din hjerne elsker offerrollen.

Men dine ord skaber din virkelighed. Og det er ikke et eller andet spirituella, det er ganske almindelig neuro-biologi. Og derfor skal du identificere den måde, du snakker til og om dig selv eller din karrieredrøm på. Bringer de dig hen i en tilstand af nysgerrighed, leg og lyst eller får de dig lyst til at give op?

Jeg har selv været i den offerfortælling om mig selv en millionmilliard gange i mit liv, men nu har jeg forladt den. Og i denne episode vil jeg fortælle, hvordan jeg fik stoppet min offertanke-strøm og blev fri til at gå efter min drøm.

 

Du vil lære:

  • Tre konkrete teknikker, du kan bruge, hvis du opdager, at du er i gang med at give op på dig selv.
  • Hvordan den måde, du bruger ord på, har konsekvens, betydning og effekt på dig og din drøm
  • At du SKAL gå all in på bekymring og kun kan heale ting med kærlighed

Er du klar til at trække offeret ud i lyset og i stedet for at give op på dig selv, hjælpe dig selv videre, så du kan komme i gang med at realisere din drøm? – Så går vi i gang!

Husk –Det er svært at forlade den gamle offerfortælling, der gerne vil give op. Tro mig, det ved jeg virkelig godt! Men den skal disruptes! Det gøres ikke ved at spærre de ubehagelige følelser inde dybt i dit sind og skygge. Du gør det ved at trække offeret ud i lyset og fx sammen med en betroet ven kigge nysgerrigt på den – så I sammen kan få offeret ud af dig, og gøre plads til den freaking HELTINDE, jeg VED, der bor inde i dig!!!!

Når du har lyttet til episoden, vil jeg gerne høre fra dig:

  • Giver du nogle gange op på dig selv?
  • Er du klar til at trække offeret ud i lyset og dermed få den gamle fortælling til at forsvinde?

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

 P.S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: