Vi kommer alle til verden med unikke gaver, styrker og talenter som vi skal dele med hinanden. Hvis du ikke tager den opgave på dig, så går vi allesammen glip af den.

Jeg er sat i verden for at assistere dig indtil du finder gaven, sætter ord på den og giver den fra dig.

Jeg lærer dig at designe en karriere og et liv du elsker hvert minut af.

Så længe jeg kan huske tilbage har jeg villet være med til at skabe noget, der bygger mennesker op og gør dem frie og selvstændige.
Jeg ledte i årevis af min karriere efter dette “noget”.

Job efter job efter job fuckede jeg op. Hvor jeg end kom fik jeg samme feedback:
Du er for kreativ, Janett. Du er for åben, Janett, Du er for direkte Janett, Du er for godtroende, Janett,
Du vil for meget, Janett, Du må blive mere hårdhudet, Janett, Du er for ambitiøs, Janett, Du er for idealistisk, Janett. 
– uanset hvor meget jeg prøvede at tilpasse mig forskellige stillinger, virksomheder, teams, chefer, partnere – så passede jeg ikke ind.

 

FIT OUT

Så en dag i bedste Lillefrø stil, desillusioneret og topfrustreret, fik jeg nok og forlod corporate verdenen…

Fint nok, tænkte jeg! Jeg er alle de ting de siger – so fucking what. Hvorfor lyder det som skældud og du-er-et-freakshow, at jeg er åben og kreativ?

Hvis jeg ikke passer ind i nogen teams eller virksomheder, så må det være fordi jeg er en af dem, der skal passe ud.

Ser du – jeg tror ikke på, at du skal tilpasse dig – jeg tror på at du skal folde dig ud. Blive endnu mere dig selv.

Finde ind til kernen af dine styrker og talenter og så fokusere intenst på at finpudse dem og levere det til verden, som seriøst kun du kan levere.

Hvis du vil leve et liv i høj energi, så skal du være kompromisløs omkring at gøre det du elsker.

Vær hele dig, hvis du vil trives – du har ikke tid til konformitet.

Jeg er disruptor, innovator og visionær. Jeg er designet til at udfordre status quo og opfinde nye måder at gøre ting på, så de er sjovere, mere udviklende, mere meningsfulde og langt mere kærlige. Det har taget mig mange år at forstå, at mine værdier er mine styrker (læs mere her.) Jo mere forankret jeg står i dem, jo mere kan jeg give til alle omkring mig.

Selvom jeg driver en online forretning foretrækker jeg at være offline, så meget jeg kan. Jeg får de mest kreative tanker når jeg mediterer hver dag.

Bedste måde vi kan holde kontakten på er via mails – de er konstruktive, kærlige og de er non-salgs-sleske. Som regel hører du kun fra mig 1-2 gange om måneden, med mindre jeg har budskaber til dig der er tidsfølsomme. Du kan hoppe på her.

Fra Amager – til Annisse – til Roskilde

Jeg er en blanding af en jordbunden Dansker, en action-orienteret Amerikaner og en passioneret Spanier. Nope, passer ikke ind i nogen fine kasser dér.

Jeg er oprindeligt fra Amager og det stod ingensteder i kortene at jeg skulle blive den første akademiker i familien. Fuldførte min kandidatuddannelse MA i international business kommunikation & marketing fra CBS med topkarakter.
Jeg knoklede røven ud af bukserne for at få den.

Bor laaangt ude på landet med Jesper og vores 3 børn. Jeg knuselsker dem og de driver mig til vanvid – hele banden.

Er født med et millenial mindset længe før ordet blev opfundet. Formålsdrevet og balanceret er mit mantra.

© LOVE & GROWTH ACADEMY 2023