Scroll ned for at se den fulde video. “SALG, Janett”, sagde Anne til mig for et par uger siden.
“Mit salg gik superfint for de 2 første kollektioner, men den 3. gang sker der intet! Jeg er på nippet til at give op. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre anderledes. 

Holy Moly, hvor jeg kender det. 

I de første par år af min iværksætterkarriere troede jeg, at hvis jeg blot designede et lækkert website, så kom kunderne spurtende og købte løs.

Ikke ligefrem sandheden.

Sandheden er, at for de fleste af os er salg et maraton. En langsom skridt for skridt med daglig, ugentlig og månedlig opbygning af relationer og tillid til hinanden. 

Et stabilt salg sker sjældent over night. Og selvfølgelig kan det føles tungt og overvældende at føle sig stuck med at få sit produkt og sin iværksætterdrøm ud i verden. Som en kæmpe startup Airbus, der nægter at blive oppe i luften.

Men jeg har gode nyheder til dig, Anne. Du bliver konfronteret med dig selv og dine startup evner allermest i de situationer, hvor du ikke præsterer. Når du ikke generer nok salg. Når du ikke ved hvorfor. Når du bliver tvunget til at træde et par kæmpestore skridt ud i det uvisse luftrum og tro på, at det du ikke kan nu, kan du lære at mestre med den rette støtte. 

I dagens episode lærer du at hvordan du:

 • automat-reagerer, når du står foran en større udfordring. Ryger du i overtænkning og akut åh-nej og bekymringsloop? Er du en perfektionista (som mig) der knokler løs til du segner, fordi du ikke har fundet din indre stop-det-er-godt-nok-nu-knap?
 • sætter støttesystemer op for dig selv så du hurtigere mestrer den udfordring du står overfor. Hvem griber dig der hvor du ikke er en super fantastisk iværksætter? (tjek bare ovenstående)
 • udvikler tjekliste-systemer, der guider dig igennem de helt konkrete processer din forretning skal igennem, for at du lander sikkert i det mål du har sat dig.

Når du har set episoden vil jeg super gerne høre fra dig:

 • Kan du genkende din skygge i videoen? Hvilken en ryger du i når du kommer under pres? Bekymret? Overknoklende, Stresset, Perfektionist?
 • Hvad kan du gøre i dag – lige her og nu – for at skaffe dig støtte til det du mangler at mestre?

HUSK – det allermindste skridt du tager i dag for at lære at mestre dit salg, kan være præcis det der skal til for at du bliver den vildeste badass sælger ever. Om 6 måneder. Om et år.

Bare gå vejen – du VIL finde en løsning. Promise! 

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!
Kaptajn Janett og Co-pilot Mariejo hepper på dig og din startup hele vejen til du når i mål, Anne. ???✌

XO Janett 

Pssssst: Hvis du ikke er iværksætter kan du se episoden bare for at grine af vores “vi rocker luften” greenscreens.

Tjek Annes über lækre skindtasker her:
www.jucosbya.com

Kan du lide videoen? Vil du også have mit skræddersyede svar på netop din udfordring?
Skriv til mig her – så er den allerede på vej til dig. No charge.

6 Kommentarer

 1. Mariejo Sofia Toft

  Kære Anne – Og jer andre der læser med. Det var mig, der lavede flyvideoen med Janett. Det var sådan en dejlig oplevelse. Først og fremmest var det bare drøn sjovt men lige så vigtigt – det føltes let og ubesværet fordi vi havde samme ønske, Janett og jeg at hjælpe dig, Anne, med at lykkes med dit überlækre produkt.

  Og så var det samtidig en meget tankevækkende proces for mig, fordi det var alt for nemt for mig at spille den bekymrede co-pilot. Jeg skulle ikke lede længe i mig selv for at finde hende frem. For jeg har en indre Bekymringsdukke og hvis jeg ikke claimer førersædet med magt, så sætter hun sig der sgu. Helt automatisk…. Og hun elsker at sidde der og mæske sig i chokolader og bekymringer og “hvad nu hvis’er”.. Hun får ikke altid kapret pladsen – men ofte. De andre dage – der sidder der heldigvis en kvinde med en kæmpe længsel, et indre kald efter at hjælpe andre kvinder med at lykkes. Så nu er min plan at følges videre med Janett, og sørge for at Janett, andre kvinder og jeg selv lykkes. Altså på den der måde, hvor man får skabt et liv, hvor der er plads til både en selv, eventuelle børn og til alt det andet der også er af lækkerier i livet.

  Kære Janett, glæder mig til at løfte andre kvinder sammen med dig. Tak for dig, Janett. Tak for rejsen vi er på sammen. Og til jer der læser med. Det er bare sådan en ære at få lov til at løfte andre og heppe på andre. Håber I alle lærer at navigere jeres fly – Come rain, come shine. Jeg ved, at Janett er nået længere på sin rejse som iværksætter og derfor har jeg i stor tillid lagt mig i hendes slipstrøm og under hendes kærlige og kompetente vinge.
  Ready for takeoff 😉

  Svar
 2. Anne Hjorth

  Janett, jeg bliver simpelthen så rørt! Du rammer helt rigtigt. Det er så fint illustreret med flyet og flyvelederne. Jeg har netop haft mentorer på løbende, fordi jeg vidste at jeg havde brug for nogle til at støtte, hjælpe og guide mig i mit iværksætteri. Jeg glæder mig til at tage fat på de ‘opgaver’ du har stillet og jeg har lyst til at tage fat på min ‘Jucos Airbus’ igen, få den i luften, sørge for at få guidelines undervejs, procedure jeg kan følge og på den måde, nå sikkert frem til destinationen.
  Du har været helt enestående siden første samtale vi havde og har bakket op om mit produkt med den fedeste energi – TAK Janett!

  Svar
  • Janett Laumand

   Yeay Anne Jeg er glad for at du kan bruge ideerne. Jeg er vild med dit produkt og din ambition for din forretning. Har kigget på værdikæde analyse og storytelling strategier her til formiddag til dig, fordi ideerne bare kom væltende. Get ready for video numero due efter nytår, siger jeg bare!

   Svar
 3. Katrine Bruun

  Jeg kan godt lide tanken om at se på en start-up virksomhed som et fly der skal i luften. Det gælder nemlig om at kaste sig ud i det, dvs. at komme op og flyve, også vigtigst af alt – netværk og salg.

  Når man er i luften er det SÅ vigtigt at få hjælp, evt. fra andre iværksættere, der allerede er i gang og har en god business.

  Husk at der altid er andre, der har stået det samme sted, og har værdifuld erfaring som du kan bruge.

  Tak for en god video!

  Svar
 4. Malene Borgny

  Jeg ved ikke en dadel om at sælge noget som helst. Men jeg synes, det er fedt ? Jeg kan virkelig godt lide, at man taler i billeder. Det gør det til at forstå. Og det med perfektionismen kan jeg jo – salg eller ej – relatere mig selv. Så jeg gik også derfra med et godt tip til, hvordan jeg ikke drukner i processen ?

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *