Lider du også af Pæn-Pige-syndromet?

Du er ekstremt ydrestyret og optaget af, hvad andre mennesker tænker, føler og mener om dig og du lader dem klistre små tarvelige hverdagsfordomme på dig.

Du har i bund og grund vænnet dig til at give din egen autoritet fra dig.

Kvinder i alle aldre slås med det her. Og på den måde fucker du din karriere, dit parforhold eller dine relationer op.

Men det skal stoppe nu!


Det skal føles let, ubesværet og som en værdifuld, rig og mættet udveksling af dejlig kærlighed mellem mennesker.

Og hvis du skal leve om til de projektioner, som gud og hver mand har om, hvem du er, så bliver det et fragmenteret liv, du kommer til at leve. Og hvem er DU så selv, indefra og ud?

Det er skidesvært. For helt ærligt, folk bliver skidesure, når du pludselig begynder at sige fra og tager din autoritet tilbage. Men ingen er skurke her, og de kommer til at vende sig til det og vigtigst at alt: Du stopper med at gøre overgreb på dig!

I denne episode vil du forstå, hvorfor og hvordan du skal leve dit liv indefra og ud og ikke udefra og ind!

 

Du lærer:

  • Opskriften, der får dig til at forstå, hvor magtfuld, kraftfuld, betydningsfuld og badsass topleder, du er  
  • Hvordan du, uden at give køb på din autoritet, kan skabe winwinwin for alle
  • Konkrete råd til, hvordan du kommer ud af pæn-pige-syndromet

Hvis du er klar til at claime din autoritet tilbage – Så går vi i gang!

Husk – Lige meget hvem du lidt sovende har givet din magt, kraft og autoritet fra dig til, så gør overskrider de det ikke dine grænser med vilje.

Men det sekund, du siger fra og bryder det normale mønster, så bliver der ballade! Bare rolig – det klinger af efter noget tid, for så har de lært en ny måde at forholde sig til dig på.

Jeg har jo ikke levet hele mit liv som en nyser eller en ordentlig mamma, der aldrig har pleaset. Det er noget, jeg er vokset ind i. Og jeg er vokset ind i det ved at blive træt af at skulle være så ydrestyret og skulle leve så meget op til andres forventninger.

Det er udmattende at please og du mister kontakten til din kreativitet og handlekraft!

Og hvis du spørger mig, så ser vi en stress –, angst – og depressionsepidemi globalt, fordi vi er alt for meget ude i andres butik og alt for lidt hjemme i os selv!

Jeg er sikker på, verden bliver et bedre sted, hvis vi geninstallere den gode, sunde og tydelige autoritet.

For når du går det sted hen, så bliver du så fucking badass at arbejde sammen med. Du siger fra på så god og kærlig en måde, du er tydelig og klar som et fyrtårn, og det gør dig attraktiv at samarbejde med eller at ansætte! Selvledelse bliver mere og mere vigtigt derude!

Det kræver kun det første lille skridt at sige fra, og så får du blod på tanden, og så siger du mere fra til bliver det let!

Fyld kun dit hjerte og dit sind med noget, der gør dig afslappet, inspirerer dig, fylder din dag med underen, kraftfuldhed, handlekraft eller glæde og morskab. Disconnect fra resten.

Det er i hjertet alt din kraft og autoritet bor, og derfor skal du altid sætte hjertet forrest, for det bullshiter dig aldrig, aldrig nogensinde.

 

Når du har lyttet til episoden, vil jeg gerne høre fra dig:

  • Har du ladet andre overtage din autoritet og glemt at sige fra?
  • Er du klar til at claime din autoritet tilbage?  

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

P.S. Hvis du ikke har hørt episode 24, kan du gøre det lige her

P.P.S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

1 Kommentar

  1. Susanne Holmelund Jørgensen

    Jeg bruger den ugentlige podcast fra karrieredesignpodcasten til at holde fast i mig selv, mens jeg leder efter min rette hylde på jobmarkedet.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: