Har du en tendens til at skabe begrænsende historier uden du helt lægger mærke til det? I et travlt arbejds- og familieliv, praktiske todo-lister, hverdag og virkelig mange bunker leverpostej, så er optimal tænkning ikke altid på top 1 af ting du vil blive bedre til.

Du gør det ikke med vilje – det sker bare. Men der er en måde du kan skifte de røvssyge tanker ud med nogle du bliver top begejstret over at tænke. Og som du reelt får lyst til at handle på.

I denne episode kigger vi på de 4 automat processer der bor inden i dig, der styrer om du tænker uklogt og destruktivt eller optursagtigt og handlekraftigt. Det starter nemlig ALTID med dine tankeprocesser. 

Du vil lære:

  • Opdage hvilke tanker der tjener dig og hvilke du skal fjerne – for good!
  • Hvilke følelser dine ubevidste og bevidste tanker sætter i gang i dig – og hvordan du ændrer det her og nu!
  • Din krops reaktion på det du tænker og hvornår den helst vil samarbejde med dig så du får handlet og skabt fede resultater.

Hvis du er klar til at disrupte dine egne begrænsede tankevaner så går vi i gang!

Husk – det tager sin tid at fange dig selv i, at nu er du kommet til at føle noget omkring en tanke, før du får den stoppet. Du skal give dig selv noget solid medfølelse de første mange gange, når du pludselig opdager: hov, jeg fik sat den forkerte “tankefilm” i spilleren.

Når du har lyttet til episoden vil jeg gerne høre fra dig:

  • hvilken tanke har du tænkt på repeat så mange gange at du er endt med at tro på den? Gode som dårlige!
  • Har du lige nu efter du har lyttet til episode fået lyst til at disrupte denne tanke og sætte en anden i stedet, der leder dig PRÆCIST derhen hvor du vil være? Uhhh spændende – tell me all about it!!!!

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

 

P.S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: