Scroll ned for at se den fulde video. “Jeg er skønlitterær forfatter og skriver primært til unge. Jeg synes det er enormt svært at nå ud og skabe nogle reaktioner og et engagement. Hvad vil du anbefale at jeg gør?, skrev forfatteren Stephanie til mig en dag. 

Modig ung dame, tænkte jeg.

Hun vil have instant-gratification/swipe-videre-Insta generationen i fordybende dialog omkring skønlitteratur.

Good luck. ??

Men da jeg scannede Stephanies Facebookside (eller rettere sagt SIDER, for damen har 3 stk) stod det klart at det her ikke var en gennemsnitlig forfatter.

I en alder af kun 24 år har hun allerede udgivet 8 værker i en række forskellige genrer – og hun bliver ved.

Som om den bedrift i sig selv ikke er imponerende (nærmest frygtindgydende) – så gør Stephanie alt ovenstående på trods af et betydeligt fysisk handicap.

Jeg er vild med Stephanies “jeg-får-skrevet-de-bøger-jeg-skal-mindset” og jeg håber du vil blive mindst ligeså blown away og inspireret over hendes åbenlyse forfattertalent, energi og viljestyrke, som jeg blev.

I dagens episode ønsker jeg at du tager følgende med dig:
 

 • at du gerne må stråle som hele dig og samle alle dine aktiviteter i én stærk lysstråle. Især hvis du som Stephanie i misforstået hensyn har fået spredt dig selv og dit talent lidt for bredt ud.
 • at du ser på dit eget systematiske dialogarbejde med kunder, fans og følgere med tålmodige øjne, så du ved hvornår du blot skal gøre mere af det du allerede gør – (og have tillid til at det engagement du allerede oplever viser dig at du er på rette vej).
 • at du kan skabe hvad end du vil uanset nok så stor modstand, hvis du bare beslutter dig for at gøre det.

Når du har set episoden vil jeg gerne høre fra dig:

 • Har du indimellem tænkt: jeg må hellere henvende mig til forskellige målgrupper/kundegrupper, for de kan umuligt være interesserede i at lære HELE MIG at kende.
 • Hvad kan du gøre i dag – lige her og nu – for at smide dig selv og din historie endnu mere på banen? Så kunder og følgere kan lære dig endnu bedre at kende?

Stephanie er det ultimative eksempel på, at det du eller jeg fortæller os selv ikke kan lade sig gøre, er det vildeste BULLSHIT.

Hvis Steph kan – så kan du også. Rock on Girl! ?✌

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

???️?

XO Janett

Tjek Stephanies litteratur ud her:
https://www.stephaniefjeldsoefischer.dk/

Kan du lide videoen? Vil du også have mit skræddersyede svar på netop din udfordring?
Skriv til mig her – så er den allerede på vej til dig. No charge.

2 Kommentarer

 1. Stephanie Fjeldsø Fischer

  Tusind tak! Hvor er det en fantastisk video, der helt klart har givet mig en hel del at tænke over. Jeg tror jeg er nødt til at se den et par gange ❤️ Men jeg lover at vise HELE mig fremover.

  Svar
 2. Janett Laumand

  Skønt ❤️at høre Stephanie. Tak fordi du er så inspirerende modig og bare får skrevet løs. Brug endelig dig selv så meget du kan. Du har så mange facetter at du bare skal vise dem alle frem. Jeg tænker du skal overveje forskellige colabs med andre forfattere og/eller læsere indenfor dine genrer, får så kommer du ud til endnu flere publikummer.

  Du har totalt det der skal til. Glæder mig til at følge dig fremover.
  XO Janett

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *