Scroll ned for at se den fulde video. “Jeg er totalt lost ift min freelancer tilværelse. Jeg går i total panik, når jeg ikke har nogle kunder.” 

Da Iben havde skrevet færdig på Messenger skrev jeg tilbage: “Iben: tag lige denne her test, så kan jeg nok bedre hjælpe dig.”

Jeg kunne høre mig selv i Ibens udsagn og tænkte: Hun lyder som en klassisk ENFP’er.

Hvis du er bekendt med Myers-Briggs testen ved du præcis hvad jeg snakker om. (Link til test under video)

ENFP’ere er verdens kreative, eventyrlystne legebørn. Ekstroverte, Intuitive, Følende, Sansende er de født til at udforske, eksperimentere, skabe viden, innovation, læring og udvikling.

Men de er også født med et übersensitivt nervesystem, tendens til dagdrømmeri, overspringshandlinger og meget lidt organisatorisk talent og praktisk snilde (og interesse for den sags skyld).

Hvordan ved jeg det?

Fordi jeg selv er en af slagsen og fordi jeg har begået virkeligt mange jobmæssige bummers på min eksplorative karrierevej. (og jeg tester og fejler videre as we speak)

dagens episode lærer du som ENFP’er:

 • at se dit kæmpestore behov for variation som dit stærkeste kort på hånden og skabe en karriere ud fra det.
 • at se din ubeslutsomhed som et kærligt signal til at sætte farten laaaangt ned så du kan mærke hvad den rigtige beslutning er.
 • hvordan du undgår at føle dig overvældet og panikramt når din Ferrari hjerne stikker af for dig. (for det gør den hele tiden)

Når du har set episoden vil jeg super gerne høre fra dig:

 • Er du selv en ENFP’er med hang til ubeslutsomhed, dagdrømmeri og kreative projekter?
 • Har du følt dig på nippet til at opgive din freelancerdrøm, fordi ubeslutsomheden (eller din ferrari hjerne) overtog styringen og overtalte dig til at stoppe?
 • Hvilke værktøjer har hjulpet dig til at stå stærkt i din kreativitet uden at gå ned på produktivitet?

SKRIV, DEL, KOMMENTER. Lad Iben høre, hvordan du har klaret skærene som frilandsgris ???og ellers så bare smid en high five ✌✊og hep på hende.

Verden har brug for masser af udforskende, eksperimenterende frie sjæle og frilandsgrise til at skabe en verden med verdens fedeste jobliv.

Husk at du er designet helt perfekt, Iben ?

XO Janett

Se hvilken personlighed du har ved at tage testen her:
https://personalityhacker.com/genius-personality-test/

Erik Thor går in depth i denne video på ENFP typen
https://www.erikthor.com/enfp/

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

4 Kommentarer

 1. Anna Lausten-Thomsen

  Ah Janett så dejligt å høre dine råd og guidens igen. Er kommet lidt væk fra det men tænkte faktiske over min karriere idag på mit arbejde. Ja på arbejdet! Er jo så glad for det… meeen, ahhhrg lidt frustration har jeg at det ikke går nok hurtigt og måske keder jeg mig lidt samtidigt? Genkender mig lidt som en ENFP:er. Masse ideer, masse dagdrømmeri, lidt for utryg til at komme videre med dem, og så lidt sensitiv ovenpå det.
  Ja men det var bare en lille kommentar til videoen direkte fra ❤️.
  ?
  Fra Badass-Pippi ?

  Svar
 2. Mariejo Sofia

  Jeg genkender mig selv så meget i den beskrivelse. Er desværre ikke der hvor jeg kan strø om mig med gode råd – så ser og lytter med og lærer gerne ☺️

  Svar
 3. Sophia

  Super god video Janett ? Tak!

  Svar
 4. Iben

  Igen rammer du spot on, Janett. For ja. Hvordan skal man beslutte sig for at udføre sine idéer, når der altid er en ny og måske bedre lige om hjørnet? Resultatet bliver hurtigt en lang række luftkasteller… Samtidig vil jeg gerne lære noget nyt hele tiden og prøve nyt af. Æhh og også have min egen niche, hvor jeg er ekspert ooog så videre… ? Dejligt at høre, at I andre kender typen. Det lyder som en god idé at tage andre med på råd. Både kunder og co-creators. Og så glæder jeg mig til 2. kapitel? igen tak, Janett❣️og tak fordi, du kunne lide mit totalt skitzo spørgsmål. Haha!

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kan du lide videoen? Vil du også have mit skræddersyede svar på netop din udfordring?
Skriv til mig her – så er den allerede på vej til dig. No charge.