Kan du heller ikke lide at være i konflikt med andre?

En kollega stjæler dine ideer, en leder tager al æren for dit arbejde, eller en chef tager rampelyset fra dig… Dit indre dyr bobler af raseri og er klar til at tage en konfrontation med den, der har truet dine grænser.

Men dit ego og indre flinkepige får hurtigt reguleret den reaktion: Det er sikkert også bare mig, der overreagerer, det er vel okay, at min kollega tager æren for mit arbejde. Jeg skal også lære at være mere rummelig og tolerant.

I CALL BULLSHIT!!!! ? ?

Jeg ved godt, det er ubehageligt at konfrontere andre, men du er simpelthen nødt til at stå op for dig selv!

Grunden til, du skal træne det, er, hvis du er interesseret i karrieredesign, personlig udvikling og gerne vil blive en leder i dit eget liv, så er det her med konfrontation eller et bull-shit call-out nødvendigt for dig at mestre, for du VIL møde det.

Og du vil komme i identitetskonflikt med dig selv, fordi du gerne vil være hende, de andre godt kan lide og du tror ikke, det er muligt, hvis du samtidig skal stå op for mig selv og holde fast i egne grænser.

Men i denne episode går vi direkte ind i løvens gab og så genfinder vi sammen evnen til at knurre advarende, når nogen overtræder dine grænser!

 

Du vil lære:

  • Hvorfor det er så skadeligt for dig, når andre vader indover dine grænser, uden du får sagt fra
  • Værktøjer, så du næste gang, du oplever at blive trådt på, er i stand til at handle – også selvom det føles ubehageligt
  • Hvordan du både kan være vellidt og sætte egne gode, stærke grænser

Det er konfrontationstid, baby! Er du klar?? – Så går vi i gang!

Husk –Selvfølgelig vil det blive ubehageligt, sikkert både første og anden gang, du prøver det. Men i de erfaringer, du får med det, der opbygger du samtidig en ny procedure inde i dig selv, som sikrer, at det både bliver nemmere og tydeligere at mærke, når din grænse bliver overskrevet – og ikke mindst nemmere at lade dit indre dyr sige fra og at stå op for dig selv.

Mine erfaringer har vist mig, at man ikke kan og må gå på kompromis med sine egne grænser. Jo stærkere, og mere indiskutable grænser, du har, jo mere kærlig og ærligt et menneske med højere integritet kommer du også til at være.

Du kan godt opfylde dit behov for at være sød, afholdt og vellidt, men du skal gå den vej, hvor du sætter de gode, stærke grænser. Og til sidst skal du altid huske, at du skal tilgive dig selv, lige så vel som du skal tilgive den person, der har trådt på dig.

Når du har lyttet til episoden, vil jeg gerne høre fra dig:

  • Har du ladet en kollega eller chef vade henover dine grænser uden at stå op for dig selv?

  • Tør du at finde dit indre dyr frem og håndhæve dine grænser? 

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

P.S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: