Spørger du heller aldrig om hjælp?  

Du føler, du skal være den stærke individualist, der har styr på det hele selv. Der bærer alt helt alene. Og du har ikke lyst til at spørge om hjælp, selvom du er stuck. For hvad nu hvis du bliver latterliggjort? Eller hvad hvis du er til besvær?

Jeg forstår dig godt. Vi har lært, at vi skal være ultra selvstændige, og at det er sejt at klare det hele selv. Og så lider vi af ekstrem hensynsbetændelse!!!!

Forget it!!!!

Verden oplever lige nu en kæmpe disconnect og vi har brug for hinanden! Vi har brug for communities og co-creations! Vi har brug for spaces, hvor vi kan være og udtrykke os selv 100% uden at blive udskammet eller vurderet.

I denne episode vil du lære, at vi har brug for et støttesystem! For tribes! For Sangha!!!!
Jeg vil skabe spaces, der er så trygge at være i, at vi sænker paraderne, vi lader egomasken falde til jorden og så møder vi op, som vores autentiske selv.

 

Du vil lære:

  • Hvordan du kan få løst den der knude op, du får bundet for dig selv, fordi du er stuck i en eller anden lillehed og ikke-godnokhed
  • Hvad Sangha er, og hvordan det kan hjælpe dig til at opnå det liv, du drømmer om
  • At du uundgåeligt vil opnå din karrieredrøm, hvis du ritualisere det at møde op for dig selv

Hvis du er klar til både at møde det lille betuttede barn og den vidende voksen inde i dig selv – Så går vi i gang!

Husk – Det endelige slag med egoet står, når du skal række ud efter hjælp! Fordi egoet er det sted, der stagnerer dig. Egoet vil jo gerne have dig til at blive stående, for det er trygt, ik? Tror du!

Vi ved, vi falder i de der huller. Jeg faldt selv i et hul i morges. Jeg var stuck i et uerkendt overtænkningssted inde i mig selv. Det sker hele tiden, at vi falder i søvn, og vores eneste opgave er, at vi skal opdage: ”Hov, nu er jeg faldet i søvn, så hvor er der en voksen, jeg kan ringe til?”

Det handler om, at I ser, hør og virkelig påskønner hinanden, når du har det her ritual med din voksen, og så mærk, hvad det gør ved dig, når I gentager den her lille kærlighedshandling om og om igen.

Der sker nemlig det, at du stille og roligt begynder at gå den rigtige vej med mere og mere fremdrift på det, du ønsker at placere i dit liv.

Du vil opleve, at du møder mega stærkt op for dig selv. Og når du gør det for dig selv og din karrieredrøm, så kommer den til at ske – det er uundgåeligt!

 

Når du har lyttet til episoden, vil jeg gerne høre fra dig:

  • Spørger du aldrig om hjælp, selvom du er stuck i en ikke-godnokhed?
  • Er du klar til at finde din tribe?

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

P.S. Hvis du ikke har hørt episode 17, kan du gøre det lige her

P.P.S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: