Har du også fået at vide, at det er godt at aftale en masse kaffe-møder?

Men huskede de at fortælle dig, hvem der egentlig får noget ud af de kaffe-møder? Og hvordan du i stedet kontakter en person på den mest 10’er-agtige måde?

News flash! Folk har ikke tid til at give dig en halv times kaffe af deres dyrebare hverdag.

I den virkelige verden sidder der et ægte menneske som modtager af din kaffe-invitation. For at give et eksempel har jeg selv tre børn, et team jeg skal lønne og en masse dejlige karrieredesignere, jeg skal skabe noget badass værdi for. Jeg har kort og godt ikke tid til en lille hyggelig kaffeaftale.

Hvis du vil have, at jeg skal bruge mine minutter på dig, så skal det være winwinwin: Godt for dig, godt for mig, og godt for mit team eller verden. Og derfor skal din henvendelse ikke kun udstråle migmigmig. 
Så vil jeg føle, at du udnytter min tid og vil pick my brain gratis. Hvad får jeg så ud af den kaffe?

I denne episode vil jeg give dig eksempler på, hvordan du i stedet for med kaffe kan række ud til dem, du gerne vil i kontakt med.

 

Du vil lære:

  • Hvad du skal gøre, og hvad du helt sikkert ikke skal gøre
  • Hvordan du i steps kan starte en dans af energi med den person, du gerne vil i kontakt med
  • At DU ikke kun skal have noget ud af kaffen, men det skal være winwinwin  

Hvis du er klar til at skrotte kaffen og få nogle reelle 10’er-samtaler startet – Så går vi i gang!

Husk – Vi mister lysten til at hjælpe hinanden, hvis det bliver asymmetrisk. Det skal være en udveksling – en dans med energi.

Det gælder uanset, om du søger jobs, søger uopfordret, tester produkter af, eller er en lille soloselvstændig. Der skal være en udveksling. Det er den måde, vi starter samtaler op på, der kan ende med at føre til det fede salg eller det fede job.

Derfor er den måde, du henvender dig på, altafgørende for, om du nogensinde kommer til at møde det her menneske.

Se på det sådan her:
Når du får lyst til at aftale nogle kaffemøder, så skal du tænke, at kaffen kan finde sted på step 2, 3 eller 4 i en fortløbende samtale med det menneske, hvis tid du ønsker at stjæle lidt af.

Så skål i værdiskabende samtaler & lidt mindre i kaffe.

 

Når du har lyttet til episoden, vil jeg gerne høre fra dig:

  • Laver du mange kaffeaftaler?
  • Vil du begynde at udveksle, før du stjæler tid?

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

P.S. Hvis du ikke har hørt episode 23, kan du gøre det lige her

P.P.S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

1 Kommentar

  1. Maria Vinther Jensen

    Jeg vil anbefale ALLE, der er lidt lost i deres karriere eller har brug for en ordenlig r**fuld god energi til at give den en skalle at lytte til denne inspirerende, mood-boostende, badass podcast! Der er de sejeste damer bag, som har hovederne skruget ordenligt på og hjertet det rette sted, med et oprigtigt ønske om, at du skal lykkes! Tror du mig ikke? Så lyt selv og mærk poweren strømme tilbage i dig. 😉

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: