Scroll ned for at se den fulde video. Er du vild med dit kreative job og synes du at markedføring er et nødvendigt onde, som du helst ikke tager fat i? For du “bryder dig bare ikke om at sælge”?

Men en dag står du med et vigende salg og du ved du må igang med at eksponere dine ydelser, så flere kan opdage dig.

Ligesom Kamilla, der skrev til mig og bad om hjælp til at få sparring på hendes ulyst til markedsføring.

Det er nemlig ikke meningen at du skal føle dig som en slesk klammo sælger når du markedsfører.

Meningen er at du markedsfører som en boss lady, der ved hvad hun står for. Og derfor med stolthed og glæde sender sine tjenester og produkter ud i verden. 

Så hvordan kommer du igang med at træne din markedsføringsmuskel på en måde du kan stå inde for. Som er i balance med dine værdier, din integritet og ikke mindst din tid?

I dagens episode får du 3 nemme “kom-i-gang-med-markedsføring-på-den-fede-co-creator-måde” strategier, som jeg har brugt igen og igen i min egen markedsføring. Du lærer at:

 • beskrive din ideelle kunde, så du udvikler al din kommunikation til hende ud fra hvad HUN har behov for. (Ikke kun ud fra hvad du vil sælge).
 • skabe sammenhængende temaserier, så du kan planlægge din inspirationsmarkedsføring til hende på forhånd. (Så du er max effektiv og frigør mest mulig tid til dit kreative arbejde)
 • lege med en nem begynder SOME strategi, der ikke dræner dig totalt inden du overhovedet kommer i gang.

Min definition af markedsføring er at være i løbende dialog med sine kunder. At give dem masser af værdi i form at ny inspiration og konkrete forslag til forbedringer. Og den model gælder uanset hvilken branche du er i.

Når du har set episoden vil jeg super gerne høre fra dig:

 • Hvilke af de 3 strategier fra videoen får du lyst til at gå i gang med som den første?
 • Er du selv i gang med en mere systematisk markedsføring allerede?

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

Tusinde tak fordi du ser med hveranden tirsdag. Jeg værdsætter det mere end du aner!

XO Janett 

Tjek Kamillas lækre hjemmeside her:
http://www.kamillarosadocph.com/

Kan du lide videoen? Vil du også have mit skræddersyede svar på netop din udfordring?
Skriv til mig her – så er den allerede på vej til dig. No charge.

4 Kommentarer

 1. Kamilla Rosado

  Kære Janett – wauw!
  Tak for en fantastisk video – den er super inspirerende og hands-on, hvilket jo virkelig er det jeg har brug for når jeg skal give mig i kast med det der markedsførering (:-)) som du af alle ved hvor uoverskueligt og uangribeligt jeg synes er.
  Nu glæder jeg mig faktisk til at tage fat – du skal nok høre om hvordan det går derud af…
  kærligst Kamilla

  Svar
  • Janett Laumand

   Fedt Kamilla – glæder mig til at høre om din ideelle kunde og se dig poste fede tips til indretningsdesign på Linkedin ?Nøgleordet er at du bare skal lege med det, prøve dig frem og gøre det til en ligeså kreativ proces som dit indretningsunivers. Kh Janett

   Svar
 2. Tina

  Tak for tip! God pointe ikke at tænke i SALG eller MARKEDSFØRING – men samtale og at hjælpe, det kan de fleste relaterer nemmere til, vil jeg tro. Især er jeg glad for tilgangen “Co-creation” at skabe relation og samtale med din målgruppe og få input til hvad de synes er værdifuldt. Min personlige oplevelse er, at man er glad for at blive spurgt – at ens mening har en betydning og vægter. :0)

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *