Kan du møde op som du er og droppe at planlægge og styre alt?

Så skal du bare se løjer. Du vil opdage så mange muligheder dukker op ud af det blå, som din rationelle og logiske hjernehalvdel på ingen måde kan forudse eller kontrollere.

Så hvorfor er det vi er så utrænede eller bange for at møde op som vi er og hengive os til det nu der er?

I denne episode tager vi en snak om hvorfor du skal møde op som den du er, uanset hvor meget din akademikerhjerne krøller og spræller ved tanken.

 

Du lærer:

  • at møde op og lade det ske, der vil ske – lade det folde sig ud helt naturligt.
  • konkrete handlestrategier dukker op uden du skal kæmpe for det.
  • at i det stærkt positive fællesskab, hvor du kan være dig selv, hvor du føler dig hjemme og er modtaget som den du er, sker der magic powerfuldt sh*t

Nuet er potent og frisk og flydende og det sender dig ALTID det rigtige sted hen. Du skal bare møde op.

Husk – Du er ikke uansvarlig, umoden, barnlig, pattet eller pjattet når du ikke forbereder dig og planlægger dig til alting.

Til gengæld bliver du måske en rimelig dårlig forbruger. For kan du møde op som dig selv har du ikke brug for at købe en masse materialle ting for at kompensere for at du ikke føler dig god nok. Nuet er godt nok. Det arbejde du udfører er godt nok.

Fordi du opdager at du ikke har behov for at købe dig til alt muligt, du ikke har brug for. Du er dybt tilfreds HER & NU.

Du vil blive blown away over, hvor hurtigt vi i fælleskab, i den kollektive intelligens kan transformere fastlåste processer og livs eller/og karriereudfordringer, ved at sidde sammen oprigtigt rigtige nysgerrige og se kærligt på en udfordring sammen. 

Det er et virkelig POTENT RUM. Der er super kraft til rådighed i det fælleskab.

Et SANGHA er et BELOVED COMMUNITY. Et positivt fællesskab, hvor vi kærligt støtter hinanden og læner os ind i hinandens ressourcer, netværk og oprigtige velvilje. Hvor vi er sammen i et jordforbundet sted i os selv.

 

Når du har lyttet til episoden, vil jeg gerne høre fra dig:

  • Har du prøvet at møde op så meget DIG, at magi skete for dig – uden du skulle kæmpe for det. Det opstod let og nærmest af sig selv.
    ELLER
  • Har du prøvet at nuet føltes mærkeligt, fordi det nærmest føltes FOR LET og NYDELSESFYLDT, så du hoppede ud af det igen (og over i din smartphone, chokoladen, kaffen, Netflix, arbejde eller andet)

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

P.S. Hvis du ikke har hørt episode 28, kan du gøre det lige her

P.P.S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: