Erkender du, når gamle mønstre eller vaner er udtjente?

Selvom dit job, din kunde eller hele dit koncept skriger af gammel udtjent viden og overbevisninger, så tromler du på, knokler og vil bare have det til at lykkes. For det gik jo lige så godt, ikke? Men alt inde i dig er under ombygning. For du har ramt nulpunktet.
Og jeg ved virkelig godt, at det er et freaking skræmmende sted at stå!!!!

Men du kan ikke slæbe rundt på alt din følelsesmæssige baggage gennem et helt liv! Bægret bliver fyldt, og så kan du ikke længere være innovative, kreative og tage nye tanker ind.

Du er nødt til at give slip på det gamle og udtjente!! Nulpunktet er som en slags følelsesmæssig udrensning. En død i dit indre. Og jeg lover dig, efter døden kommer livet!

I denne episode viser jeg dig, at nulpunktet er universet, der kommer til dig og siger: Jeg har noget på vej til dig, som er så meget federe, at du slet ikke kan fatte det. Men jeg kan kun servere det til dig, hvis du giver slip på det gamle.

 

Du lærer:

  • At give slip på det døde, så det nye kan spire
  • Liv –død– liv – cyklussen
  • Hvordan nulpunktet kan sidestilles med at føde et barn

Hvis du er klar til at dø lidt og lade universet servere en endnu bedre vej for dig – Så går vi i gang!

Husk – Det, der ikke er godt, skal dø, så det nye kan spire og komme frem. Livet modner os jo, og det vi synes, der var spændende, da vi var 26, 35 og 42, det ændrer sig hele tiden.
Og det er ikke muligt at gå tilbage til 3. klasse, hvis man er opgraderet til gymnasiet.

Hvorfor har vi så så meget modstand på at stå i det her nulpunkt?

Fordi det er freaking forfærdeligt at være i det, mens det står på. Jeg bliver personligt forvirret, føler mig magtesløs, urolig og jeg kan ikke samle mine tanker. Man kan ikke gøre så meget ved det, det er som det er, det har den proces og den tid, det har, og jeg må bare følge med.

Men du skal også huske, at hvis det, der må dø, har været en vigtig del af dig, så kan det godt være, du skal sørge lidt over det ubehagelige nulpunkt. Den du har været engang, den du har fået ros for og belønning for at være, hun kan jo være sorgfuld at tage afsked med, men hvis nye legekammerater, nye opgaver, nye spændende samarbejder eller co-creations er lige rundt om hjørnet, så kan du godt se, du er nødt til at give slip på det, der holder dig fra at modtage det, ik?

 

Et nulpunkt skal man ære som en slags sorg.
Giv slip og vær klar til at blive en badass 10’er igen.

 

Når du har lyttet til episoden, vil jeg gerne høre fra dig:

  • Har du stået i et nulpunkt?
  • Er du klar til at dø lidt, så alt det nye kan spire?

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

P.S. Hvis du ikke har hørt episode 27, kan du gøre det lige her

P.P.S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: