Sidder du i et job, du har lyst til at sige op?

Men du tør ikke? For hvordan skal du så få råd til næste måneds regning?  Du kan mærke stressen snige sig ind under huden på dig. Du overbeviser dig selv om at du bliver hjemløs, madløs, venneløs og ensom, og du skal sikkert også selv betale den karantæne dér i a-kassen, hvis du siger det skide job op.

Du er i gang med at køre dig selv ned i et stresshul! Og det stresshul kan du sidde i, i mange, mange år og spilde dit liv og dit kæmpe potentiale…

I denne episode hjælper jeg dig op af hullet og frisætter dit potentiale til et liv med frihed – både økonomisk, tidsmæssigt og opgavemæssigt!

 

Du lærer:

  • Hvad det gør ved din hjerne og din sjæl, når du vælger at blive vs. gå fra dit job  
  • Et tankeeksperiment, hvor vi sammen går planken ud
  • At gå mod det scary ukendte – fuldt, helt, med overlæg og et kæmpestort åbent hjerte

Er du klar til at gå planken ud sammen med mig, så du kan frisætte dit kæmpe potentiale? – Så går vi i gang!

Husk – Det værste, du kan udsætte dig selv for, er ikke det at træffe en beslutning og opdage, at du tager fejl – det værste er, at du IKKE træffer beslutningen og så står du i det der limbo, som er helvede på jord, hvor du ved, du skal gå, men du går ikke, for du tør ikke, fordi du er i en konstant angstbaseret overtænkning.


Jeg ved, det skræmmer livet af dig at skulle gå mod det ukendte – for det ER pisse skræmmende og det vil ikke føles som peace of cake! MEN det er endnu mere smertefuldt at blive hængende i limbo-helvedet. Jeg vil garantere dig for, at hvis du leger med det her tankeeksperiment, hvor du går planken ud, så bliver du klar til at claime det liv, du drømmer om – det liv som dit hjerte og din sjæl allerede ved, du skal gå hen imod og det vil takke dig stort, når du først har taget springet!!

Når du har lyttet til episoden, vil jeg gerne høre fra dig:

  • Spilder du dit liv og potentiale i en stilling, du ved, du skal sige op?

  • Er du klar til at frisætte dit giga potentiale og leve det liv, du drømmer om?

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

 

P.S Hvis du ikke har fået lyttet til EPI 9, så kan du lytte til den her

P.P. S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: