Har 2020 også været det store slip for dig?

For de fleste af os har 2020 været et år hvor vi har måtte give slip på oplevelser, mærkedage, fødselsdage med mennesker vi holder af. For nogle af os har vi vinket farvel til et job.

Ydre omstændigheder, der intet havde med os at gøre satte det på pause på ubestemt tid eller bare rev det væk. Corona er ligeglad med om du har brugt hele dit liv på at bygge hotelkæder, lave festivaller eller bygge storcentre.

 

Er der mange mennesker involveret i dit projekt er det aflyst. Er der få mennesker involveret er det  aflyst. Involverer det menneskekontakt af nogen art – er det aflyst.

 

Det er brutalt.

 

Uden diskussion eller “hvad føler du lige om det.”

 

Og din hjerne er slet ikke programmeret til at give slip på abrupte måder. Faktisk det stik modsatte.

 

Så hvis du har haft neglene og hælene i hele vejen i 2o20, så kan jeg virkelig godt forstå dig.

I Karrieredesignpodcasten episode 31 tager vi en snak om, hvorfor du skal give ENDNU mere slip, ja faktisk bare hengive dig til det.

 

SLIP HELE LORTET

 

Ligesom jeg her i december giver slip på en kæmpebunke af teknologi, systemer og gamle og dårlige vaner, som ikke skal med mig ind ind i 2021.

 

Du lærer:

  • at når du giver slip på en vane, en overbevisning, en måde at gøre noget på, som du reelt mærker ikke er 10 ud af 10 i dit liv, så vil du straks opdage at du skal du knokle mindre.
  • at du blot skal holde det ud kortvarigt (jo, det er kortvarigt, selvom din hjerne prøver at bilde dig ind det varer for evigt og at et sort hul uden bund opsluger dig totalt).
    LYT TIL EPI 23 HER
  • at sætter du fast tid at hver dag til meditation, går processen markant hurtigere og er langt mindre smertefuld for dig.

 

DET STORE SLIP sker for dig uanset om du vil det eller ej, men processen kan gøres kortere og mere let.

 

I 2021 er får du foræret en spritny udgave af dig selv. Du bestemmer hvem du vil være og hvor meget gammel ragelse du vil leve efter herfra.

Så hils Det Store Slip Anno 2020 velkommen. Lad det gøre sit arbejde for dig. Du ved jo godt hvad der er 10 ud af 10 i dit liv. Ud med det og føl hvordan al din inspiration og skaberkraft fornys og gøres klar og Ready to Rock fra 2021.

  

Når du har lyttet til episoden, vil jeg høre fra dig:

  • Hvad smider du på storskrald i 2020? Hvilke vaner, overbevisninger og gamle historier er det slut med for dig?

Fortæl mig om det lige her i kommentarfeltet – jeg vil seriøst gerne vide det!!!!

 

Jeg ønsker du får en lækker, fredelig jul og et nytår fyldt med hygge og sjov.

 

✌️

XO Janett

 

P.S. Hvis du ikke har hørt episode 30 endnu, kan du gøre det HER

P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: