Spilder du også din tid på sociale medier?

Du kender dem helt sikkert godt. De små røde notifikationsalarmer, som flår dig ud af dit flow. Det forstyrrer din dybde, dit fokus, og det gør det svært for dig at genoptage den opgave, som du var i gang med.

De sociale medier får ofte lov til at bestemme, hvordan du skal bruge din tid, hvor ofte, i hvilken rækkefølge – det er algoritme-tyrani. Den er designet til at stjæle din tid.

Men du skal ikke bukke under for den.

Du skal have en fuld bevidst og vågen måde at være til stede på sociale medier på. Du skal være der på din mest 10’er agtige måde. Vi skal ikke servicere den reaktive algoritme. Vi skal servicere undren, forståelse, nysgerrighed. Og alt den tid, du pludselig claimer til dig selv, den skal du selvfølgelig bruge på at designe dit fede liv og det fede job.

I denne episode vil du blive klogere på, hvordan sociale medier skaber reaktiv adfærd, der stjæler din tid og hvordan du får claimet kontrollen og tiden tilbage.

 

Du vil lære:

  • Strategier til hvordan du bliver fuldt bevidst, når du er på de sociale medier
  • Hvordan du tager kontrollen tilbage over din egen tid
  • Hvordan du gør din tid på sociale medier inspirerende og mindful

Hvis du er klar til at gøre op med algoritme-tyrani på sociale medier og claime din tid tilbage – Så går vi i gang!

Husk – det kan være vanvittigt svært at komme ud af den afhængighed, som sociale medier faktisk skaber i os. Du vil helt sikkert opleve at falde i igen og igen. Men jeg lover dig, når du først opdager, hvor meget tid, inspiration og overskud du får ved at være bevidst på de sociale medier, som du kan bruge på at karrieredesigne og skabe det fede liv, du drømmer om – så vil du aldrig ligge under for algoritme-tyraniet igen.

Når du har lyttet til episoden vil jeg gerne høre fra dig:

  • Har du spildt din tid på sociale medier?
  • Er du klar til at claime din tid tilbage og være fuld bevidst, når du er på sociale medier?

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

? ?✌️

XO Janett

 

P.S Hvis du ikke har fået lyttet til EPI 8, så kan du lytte til den her

P.P. S. Når du lytter må du gerne tage et screendump af din favoritepisode, dele den på SOME og tagge mig @JanettLaumand. Lad mig høre hvilke indsigter du tager med dig fra episoden.

P.P.P.S. Har du lyst til at anmelde podcasten med stjerner eller ord på Itunes Podcast bliver Cecilie og jeg mega glade. Du hjælper os virkelig med at gøre en forskel. 

I @karrieredesignlab går vi dybere med temaerne fra podcasten.

Vil du have Danmarks mest innovative undervisning i karrieredesign? Så er vores superaktive og åbne community på Facebook THE PLACE TO BE. Du finder det HER

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du heller lytte til podcasten på din mobil? Vælg din favorit streamingtjeneste her: