Scroll ned for at se den fulde video. Storytelling – ah det lækre brand begreb, vi godt vi vi må mestre. 

Hvad gør du når du sælger et produkt der findes tusindevis af på markedet allerede? Hvordan kommer du igennem al støjen med et superklart og salgbart budskab. 

I en overkommunikeret verden ved du selvfølgelig godt at du skal stå knivskarpt som brand.

Hvis du alligevel kæmper med din kernehistorie, kan jeg så godt forstå det. Vi mennesker er skabt som flokdyr og vi har en tendens til at gøre og sige det samme som flokken gør.

Pludselig en dag opdager du, at du bruger de samme budskaber som alle andre og dit salg drukner i upersonlig standardkommunikation.

Det laver vi om på i dagens episode, hvor du lærer 3 stærke innovationsbegreber, der løfter din forretning op på et ultra skarpt storytelling niveau:

Du lærer:

 • hvordan du lader dine stærkeste Livsværdier lyse i din storytelling som et fyrtårn, så de guider dine kunder til dig. 
 • hvorfor Radical Transparency er den ultimative forretningsstrategi til dig der vil bygge en forretning med integritet.
 • hvorfor Co-Creation er fremtidens måde at samskabe produkter på, så alle aktører i processen vinder på det. (Og du får super loyale kunder, der anbefaler dig til alle de kender.)

Når du har set episoden vil jeg super gerne høre fra dig:

 • Hvilke værdier bygger du din virksomhed på og hvorfor?
 • Har du gjort dig erfaringer med åbenhed eller co-creation i produktionsprocessen og hvad er din læring fra det? (tjek Patagonia der acer den totalt mht. at bygge på principperne omkring Radical Transparency.)

Når iværksætterlivet bider, så er det guld værd at have gjort sit indre værdi arbejde.

Når du er nødt til at arbejde kl. 7.15 om morgenen, fordi du har en deadline der ikke kan skubbes eller et akut møde lander i din kalender. Så er det dine dybeste værdier der giver dig motivation og energi til at få gjort det du ved skal til.

Promise!  

(jeg sad nemlig kl. 7:15 i morges og lavede denne video færdig til dig, fordi jeg freaking elsker det jeg laver. Når det giver mening og glæde for andre, så er det let at finde begejstringen frem selvom det er bulder træls vintermørke udenfor. 🙂

Del dit input i kommentarfeltet lige her nedenfor, så bliver vi alle klogere i fælleskab!

 

XO Janett 

Pssssst: Skal du have en taske ? inden jul, ?? kan du finde dem her:
www.jucosbya.com

Kan du lide videoen? Vil du også have mit skræddersyede svar på netop din udfordring?
Skriv til mig her – så er den allerede på vej til dig. No charge.

4 Kommentarer

 1. Anne

  Endnu en skøn video, som enkelt, men præcist sætter perspektiv på tingene. Jeg kan helt sikkert bruge strategierne og vil gå videre med mine værdier og strategier, så Jucos by A kan komme ud i verden.
  Jeg har selv haft dem i starten. Undervejs er jeg blevet ‘distraheret’ af andres holdninger, meninger og ‘hjælp’, som har ført mig ud på nogle veje, hvor jeg ikke hørte til. Nu har jeg fundet mig selv og min værdi i mit brand.

  Svar
  • Janett Laumand

   Det er derfor det er så vigtigt at du bygger på dine værdier, Anne. For så er andres holdninger og meninger irrelevante og du kan trække igennem og stå fast, når du møder usikkerhed og modstand. ?

   Svar
 2. Sophia

  En virkelig god og inspirerende video som gav mig en genial ide til mit eget brand — tak for den ?

  Svar
  • Janett Laumand

   Tusind tak søde Sophia. Jeg er virkelig glad for at du kan bruge videoen. Jo flere der bliver løftet jo bedre. ??

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *